You are here

Duurzaam ondernemen

Trouw aan zijn opdracht en waarden, voert CESI vrijwillig een beleid van duurzame ontwikkeling.

Inperking van onze ecologische voetafdruk

CESI verbindt zijn uitbreiding aan initiatieven die de impact van zijn activiteiten op het milieu verkleinen. Ons nieuw centrum in Marche-en-Famenne en ons toekomstig centrum in Ciney zijn allebei passieve gebouwen. Ons hoofdkantoor in Brussel is op zijn beurt uitgerust met zonnepanelen. De medewerkers van CESI gebruiken alleen maar 100% gerecycleerd, niet gebleekt papier en spannen zich in om alleen maar het strikt noodzakelijke af te printen.

Mobiliteit

Voor bepaalde functies maakt CESI gebruik van telewerk. Bovendien is autodelen een courante manier om te pendelen en hebben de werknemers van het centrum in Brussel een elektrische fiets ter beschikking voor hun kleine verplaatsingen. Tot slot geven we alle medewerkers ook regelmatig mobiliteitstips in onze newsletters.  

Partnerships en sponsoring

  • CESI heeft een partnership afgesloten met de OXFAM Wereldwinkels, die producten verkopen die producenten in het Zuiden een eerlijke vergoeding opleveren. Twee van onze experts zijn vertrokken naar Nepal, om er hun kennis te delen met een ambachtscoöperatie van OXFAM. Tijdens het medisch toezicht en de opleidingen in de centra van CESI, bieden we uw werknemers OXFAM-producten aan.
  • CESI is een actief lid van The Shift en sponsort enkele van hun initiatieven.
CESI